Lån trots betalningsanmärkning

Har du råkat ut för en betalningsanmärkning kan du få svårigheter att få låna pengar, det spelar ingen roll vilken anledning du har till din betalningsanmärkning.

Det finns ett par sätt att ändå få låna pengar; äger du någon typ av fastighet kan du använda den som säkerhet. Har du en vän, familjemedlem eller liknande som vill gå i borgen för dig, det vill säga; de står för eventuella kostnader om du inte skulle kunna betala av lånet i framtiden.

Det finns även banker och aktörer på marknaden som har speciellån för dig som har fått en betalningsanmärkning, dessa gör en noggrannare undersökning av din ekonomi än att bara säga nej direkt när de ser att du har en betalningsanmärkning.

Slarv eller otur kan ha lett till en betalningsanmärkning, men detta är något som kreditgivare och banker inte ger något gehör för. Normalt finns en betalningsanmärkning kvar i registret i 3 år, om du är privatperson. För företag finns betalningsanmärkningen kvar i 5 år.

Företag som erbjuder lån trots betalningsanmärkning:

Bluestep BlueStep erbjuder bolån samt belåning av din bostad, även till dig som råkat ut för en eller flera betalningsanmärkningar. Ansök direkt om lån hos BlueStep!
Loan24 Loan24 ger dig fler lånemöjligheter! Har du av problem att få ett lån så hjälper Loan24 dig! Loan24 ser till din framtid, inte din historia. Hos Loan24 kan du ansöka om nytt bolån, lägga om befintliga bolån samt öka belåningen på din bostad. Ansök om ett bolån online redan idag!
Kredit365 Kredit365 erbjuder snabba lån på upp till 3000 kronor. Kredit365 gör en individuell bedömning av varje ärende och betalningsanmärkning behöver inte innebära ett avslag. Ansök direkt om lån här!