SMS-lån

SMS-lån, också kallade mobillån är en form av lån av mindre summor. Ofta kan du låna upp till 3000 kronor och få pengarna på ditt konto inom några minuter. Att det kallas mobillån beror på att det är möjligt att ansöka om lånet via mobiltelefonen. Nästan alla seriösa aktörer på denna marknad erbjuder dig också att ansöka om snabblånet via internet, då kan man samtidigt läsa mer om vilka villkor som gäller. Ett SMS-lån har ofta ett fast pris och en återbetalningstid på cirka 30 dagar. Denna form av lån kan du ofta nyttja trots eventuell betalningsanmärkning, men var noga med att du kommer kunna betala tillbaka lånet inom utsatt tid.

Folkia Hos Folkia kan du göra så kallade mobillån/sms-lån på upp till 3000 kronor, ansöker du innan 13.00 (helgfria vardagar) har du oftast pengarna på ditt konto senare samma dag! På dessa lån är det ingen ränta utan endast en fast avgift per lån. Läs mer och ansök direkt om ett lån här!
Kredit365 Kredit365 erbjuder mobillån på 1000, 2000 eller 3000 kronor. För att låna på Kredit365 krävs att du har ett mobilnummer som är registrerat hos nummerupplysningen eller ett personkonto hos Nordea. Ansök direkt om lån här, besked direkt!
Kundfinans Kundfinans erbjuder mikrolån på summorna 2000 eller 3000 kronor. Snabbt, enkelt och utan dolda avgifter. Läs mer och ansök om ett mikrolån hos Kundfinans här!