Snabblån

Är du i behov av pengar snabbt kan snabblån vara något för dig. Ett snabblån har ofta en högre ränteprocent eller högre avgifter än ett traditionellt banklån. Lån på 1000 till 3000 kronor kan du få ofta insatt på ditt bankkonto, ibland redan samma dag. Större summor; från 3000 upp till ~ 30 000 kronor går ofta att snabbt få beviljat, ofta går det att få ett svar direkt efter att du fyllt i en låneansökan på internet eller efter ett samtal till kreditgivaren.

Är du ute efter större summor omgående går det ofta att få ett privatlån upp till 350 000 kronor godkänt efter någon eller några dagar.

Det är precis som med alla andra lån viktigt att betala tillbaka inom den lånetid du fått utsatt, det är inte ovanligt att man straffas med höga avgifter om man inte lyckas med återbetalningen. Ta aldrig ett snabblån för att betala ett annat snabblån, det leder ofta snabbt till en nedåtgående spiral som är svår att ta sig ur.

Aktörer som erbjuder snabblån:

Folkia Hos Folkia kan du göra mikrolån upp till 3000 kronor, ansöker du innan 13.00 (helgfria vardagar) har du pengarna på ditt bankkonto senare samma dag! Folkia erbjuder även ”folklån” upp till 25 000 kronor! Läs mer här!
Kredit365 Kredit365 erbjuder snabba mikrolån på 1000, 2000 eller 3000 kronor. För att låna på Kredit365 krävs att du har ett mobilnummer som är registrerat hos nummerupplysningen eller ett personkonto hos Nordea. Ansök direkt på nätet – besked direkt!
Kundfinans Kundfinans erbjuder mikrolån på summorna 2000 eller 3000 kronor. Snabbt, enkelt och utan dolda avgifter. Läs mer och ansök om ett mikrolån hos Kundfinans här!
Freedom Finance Freedom Finance erbjuder privatlån upp till 350 000 kronor. Efter godkänd kreditprövning har du pengarna i handen inom några dagar. Ansök snabbt och enkelt direkt hos Freedom finance – klicka här.