Sök lån online

Det lättaste och enligt oss det bästa sättet är att söka lån online. Du kan snabbt få reda på om du får ett lån, på många ställen för du ett besked omgående, andra ställen kan ta upp till någon/några dagar. De lån som går snabbast att handlägga är oftast de utan säkerhet, då lån med säkerhet har längre handläggningstider. Efter att du fyller i en ansökan om banklån online så görs ofta en automatiskt kreditprövning och du kan därefter snabbt få ett svar på, oftast via e-post. Om du blir beviljad ett lån så får du skriva på ett avtal som gäller mellan dig och borgenären (den som lånar ut pengarna).

Här följer några kreditgivare som erbjuder låneansökningar online, många ger även svar direkt på din ansökan:

ICA-banken Hos ICA-banken kan du låna 30 000 till 350 000 kronor utan säkerhet. Helt utan uppläggnings- eller aviavgifter. Ränta 5,49 – 10.20 %. Det finns möjlighet att koppla ditt lån till ett låneskydd. Besök ICA-banken och ansök och få svar direkt!
Ikanobanken Ikanobanken erbjuder banklån mellan 20 000 till 350 000 kronor. Ränta från 5,45%. Räntan sätts individuellt och beror bland annat på din inkomst och lånesumma. Hos Ikanobanken slipper du uppläggningsavgifter. Ansök direkt på Ikanobanken här!
Freedom Finance Freedom Finance är ett fristående bolag som erbjuder privatlån upp till 350 000 kronor. Ansök snabbt och enkelt direkt hos Freedom finance – klicka här.
Loan24 Loan24 ger dig fler lånemöjligheter! Har du av problem att få ett lån så hjälper Loan24 dig! Loan24 ser till din framtid, inte din historia. Hos Loan24 kan du ansöka om nytt bolån, lägga om befintliga bolån samt öka belåningen på din bostad. Ansök om ett bolån online redan idag!
Folkia Hos Folkia kan du göra så mikrolån på upp till 3000 kronor, du har pengarna på ditt bankkonto inom femton minuter! På dessa lån är det ingen ränta utan endast en fast avgift per lån. Läs mer och ansök direkt om ett lån här!
Kredit365 Kredit365 erbjuder mikrolån på 1000, 2000 eller 3000 kronor. För att låna på Kredit365 krävs att du har ett mobilnummer som är registrerat hos nummerupplysningen eller ett personkonto hos Nordea. Pengarna finns på ditt konto inom 15 minuter. Ansök direkt om lån här!
Kundfinans Kundfinans erbjuder mikrolån på summorna 2000 eller 3000 kronor. Snabbt, enkelt och utan dolda avgifter. Läs mer och ansök om ett mikrolån hos Kundfinans här!